Algemeen

Eerste beelden 'Love Actually'-vervolg

Er wordt een tien minuten durende special opgenomen voor Red Nose Day.

door Jim Pedd om 10:39 in Algemeen
Love Actually kwam in 2003 uit en bleek een gigantische hit. Zo groot zelfs dat de film nog altijd als basis dient voor veel nieuwe romkoms. Regisseur Richard Curtis besloot onlangs voor Red Nose Day - een dag waarin Britse televisiesterren proberen geld op te halen voor goede doelen - een vervolg te maken. Voor een tien minuten durende vervolgfilm, wist Curtis de meeste castleden terug te vinden. En daarvan zijn nu de eerste setfoto's naar buiten gebracht.

Acteurs als Liam Neeson en Thomas Brodie-Sangster hebben al hun scènes opgenomen en ook Hugh Grant en Martine McCutcheon blijken al opnames gemaakt te hebben. Die foto's kan je hieronder zien via het Twitter-account van regisseur Emma Freud.
Dat het personage van Grant nog altijd premier is in de korte film is geinig, want dan betekent dat, dat hij de vierde langst dienende premier in de geschiedenis van Engeland ziet. En hij ziet er nog behoorlijk fris uit op de beelden, wat ook best knap is. Maar goed, naast Grant, McCutcheon, Neeson en Brodie-Sangster keren ook de meeste andere acteurs en actrices terug: Colin Firth, Andrew Lincoln, Keira Knightley, Lucia Moniz, Olivia Olson, Bill Nighy en Rowan Atkinson.

Enkel Emma Thompson is niet nog eens te zien, want haar tegenspeler, Alan Rickman, overleed helaas afgelopen jaar. Thompson liet weten niet zo vroeg na het overlijden van Rickman terug te willen keren en nam om die reden de beslissing dat ook niet te doen. Wel liet ze weten te denken dat hun personages nog altijd samen zouden zijn, ondanks de huwelijksproblemen die ze in Love Actually doormaakten.

Red Nose Day zal dit jaar op 24 maart plaatsvinden en op die dag is dan ook de special te zien.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair