Ben Affleck en Jennifer Garner willen misschien hun huwelijk redden

Ben Affleck en Jennifer Garner willen misschien hun huwelijk redden

Dat vertelt een kennis aan People.

Mensen die het acteurskoppel dat Ben Affleck vroeger met Jennifer Garner vormde toejuichten, hebben misschien geluk. Medio 2015 kondigden de 44-jarigen aan uit elkaar te gaan, na een huwelijk van tien jaar. Problemen zouden tussen de twee ontstaan zijn door Affleck, hoewel nooit bevestigd. Het zou te maken hebben gehad met drank, gokken en misschien zelfs vreemdgaan met het kindermeisje. Garner nam daarna de tijd met het aanvragen van een scheiding omwille van de kinderen. Nu ziet het ernaar uit dat ze deze zelfs opzij wil schuiven om hun huwelijk te redden.

Een naaste van Garner heeft dit aan People verteld. De bron: "Ze heeft de scheiding afgeblazen. Ze wil het echt met Ben uitpraten en oplossen. Ze willen het nog een kans geven." Volgens een andere persoon ziet Affleck dit ook zitten. "Er is altijd kans op een verzoening. Ze houden van elkaar. En ook ontzettend veel van hun kinderen, die veel om hun ouders geven."

De afgelopen twee jaar zou Affleck veel aan zichzelf gewerkt hebben. Hoewel hij accepteerde dat ze niet terug bij elkaar zouden komen, wilde hij wel als een familie overkomen voor de kinderen. Zo gaan ze nog steeds vaak samen op vakantie of naar evenementen. Ook wonen ze dicht bij elkaar.

Het tweetal ontmoette elkaar op de set van Pearl Harbor in 2001. Twee jaar later raakten ze verliefd tijdens het maken van Daredevil. Opnieuw twee jaar later schonken ze elkaar het jawoord. Affleck en Garner hebben drie kinderen: Violet (11 jaar), Seraphina (8 jaar) en Samuel (5 jaar).



NieuwsFilm

meest populair