Scarlett Johansson gaat scheiden

Scarlett Johansson gaat scheiden

Maar waarom precies?

Een van Hollywood's best betaalde actrices zal binnenkort weer single zijn; Scarlett Johansson heeft namelijk een scheiding aangevraagd van haar echtgenoot Romain Dauriac. Johanansson's advocate, Judith Poller, heeft het er al over gehad met Dauriac's verdediger, Harold Mayerson, die dit zelf tegenover een persbureau bevestigd heeft.

De 32-jarige actrice trouwde in 2014 met Dauriac, die nu 35 jaar oud is, kort na de geboorte van hun eerste en enige kind, dochter Rose Dorothy. Volgens Mayerson besluit het koppel uit elkaar te gaan aangezien ze verschillende ideeën hebben over hoe en waar het beste hun dochter op te voeden.

Dauriac wil graag met dochterlief terug naar zijn geboorteland Frankrijk, terwijl Johansson heel de wereld rond reist. Het schijnt wel al een tijdje niet zo goed te gaan tussen de twee; zo werd Johansson in januari al eens zonder trouwring gespot. Ook zouden de twee al een tijdje niet meer samen wonen.

Dit is inmiddels alweer het tweede huwelijk voor de actrice dat zal stranden. Ze was namelijk van 2008 t/m 2010 getrouwd met acteur Ryan Reynolds.

Johansson zal eind deze maand te zien zijn in Ghost in the Shell.



NieuwsFilm

meest populair