Anne Hathaway toont zoontje voor het eerst aan de wereld

Anne Hathaway toont zoontje voor het eerst aan de wereld

Hathaway en haar man Adam Shulman zijn normaal vrij terughoudend met dit soort zaken, maar delen toch een kiekje van zoontje Jonathan met de wereld op het Instagram-account van de actrice.

Anne Hathaway (Interstellar, Alice Through the Looking Glass) en Adam Shulman (Song One, The Loft) hebben onlangs de eerste babyfoto gedeeld van hun alweer bijna één jaar oude zoontje Jonathan Rosebanks. Het acteurskoppel kreeg hun oogappeltje Jonathan vorig jaar op 24 maart, maar had nog nooit eerder een kiekje gedeeld van hun kindje.

Daar is nu dus verandering ingekomen met een Instagram-post van Hathaway waarop haar zoontje te zien is. Op het plaatje kijkt Jonathan naar de beelden van de speech die zijn moeder deze week gaf bij de Verenigde Naties tijdens Internationale Vrouwendag op acht maart. Op de foto draagt het mannetje een schattig pyjamaatje met zwarte en rode leeuwtjes erop.

Jonathan is het eerste kindje van Hathaway en Shulman. Het is bekend dat het acteerduo veel waarde hecht aan hun privacy, vandaar dat hun zoontje ook zo tactisch is gefotografeerd, zodat niet zijn hele gezicht zichtbaar is. Vorige jaar hield Hathaway de geboorte van Jonathan ook al enkele weken geheim en haar zwangerschap werd pas ontdekt door pers toen ze in het openbaar verscheen met een overduidelijke zwangerschapsbuik.

Hathaway en Schulman willen Jonathan in alle rust en buiten de schijnwerpers laten opgroeien, maar delen met deze Instagram-post toch iets kleins met de wereld. Geef ze is ongelijk.

NieuwsFilm

meest populair