Prooien op officiële foto 'The Predator'

Prooien op officiële foto 'The Predator'

Welke mariniers gaan het overleven?

Regisseur Shane Black (Iron Man 3, The Nice Guys) werkt op dit moment aan de volgende Predator-film The Predator. Onlangs verscheen er al een foto van de cast en nu zien we een nieuwe officiële foto met een aantal castleden uit de zesde film met rond het bekende sci-fi Yautja-monster dat debuteerde in 1987.

Op onderstaande foto zien we een aantal ruige mannen in een soort van transportbus zitten. Van links naar rechts: Alfie Allen, Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Boyd Holbrook en Trevante Rhodes. Samen vormen ze een groep mariniers die erachter komt dat er een dodelijk buitenaards wezen rondloopt.



Bekijk de afbeelding
De groep wil de overheid ervan overtuigen dat het wezen bestaat, maar dit lukt niet. Pas wanneer de Predator aan het jagen slaat en er slachtoffers vallen, zullen de mannen ongetwijfeld ingezet worden. Zoals de tweet van Black al duidelijk maakt, gaan ze niet allemaal het einde van de film halen. Verrassend!

Andere leden van de cast zijn Olivia Munn, Jacob Tremblay, Sterling K. Brown en Yvonne Strahovski. Volgend jaar maart moet de film in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair