Trailers voor Netflix films 'Small Crimes', 'Most Hated Woman in America' en 'Win It All'

Trailers voor Netflix films 'Small Crimes', 'Most Hated Woman in America' en 'Win It All'

De avonturen van een gokker, een diender met een slechte naam en een hatelijke vrouw.

Deze maand en in april kunnen abonnees van streamingdienst Netflix drie nieuwe films bekijken. Ter promotie hebben ze van elke titel een trailer uitgebracht, uiteraard hieronder terug te vinden. De eerste heet Small Crimes, geregisseerd door E.L. Katz. Samen met Macon Blair schreef hij het scenario. In de hoofdrol zien we Game of Thrones-acteur Nikolaj Coster-Waldau.

Joe Denton is een voormalig agent, eentje die net een gevangenisstraf van zes jaar erop heeft zitten nadat hij een openbaar aanklager trachtte te doden. Zijn ouders schamen zich voor hem en Joe's vrouw heeft het al lang en breed voor gezien gehouden. Het lijkt erop dat het niet slechter kan worden, maar dan raakt Joe verstrikt in de chaos die hij achterliet, bestaande uit een corrupte sheriff, de wraakzuchtige/verminkte advocaat en een maffiabaas.



Small Crimes is te zien vanaf 28 april. Een maandje eerder, de 24ste van maart om precies te zijn, komt de biografische misdaadfilm The Most Hated Woman in America uit. Deze wordt belichaamd door Melissa Leo. Ze speelt Madalyn Murray O'Hair, de grondlegger van het in 1963 opgerichte American Atheists. Met haar 'God-is-onzin'-houding maakte ze vele vijanden, wat uiteindelijk naar een bloederige ontvoering en drie moorden leidde. Leo wordt gesteund door acteurs als Josh Lucas en Adam Scott. Tommy O'Haver verfilmde het scenario dat hijzelf met Irene Turner pende.



De laatste trailer is van Win It All, waarin Jake Johnson de hoofdrol vervult. De komedie is door hem geschreven. Althans, dat deed hij samen met regisseur Joe Swanberg. Keegan-Michael Key treedt ook op. Johnson speelt een kleine gokker die opeens een grote som geld in zijn bezit krijgt. Geld van een kennis die de bak ingaat. De gokker kan zich niet inhouden en besluit ermee te gaan gokken. Echt geweldig pakt dit niet uit, want een grote schuld is zijn toekomst. Wanneer hij te horen krijgt dat zijn maat eerder uit de gevangenis komt, moet de gokker binnen korte tijd al het geld zien terug te winnen. Te zien vanaf 7 april.



NieuwsFilm

meest populair