Nederlandse film 'On Air' zoekt crowdfunding

Nederlandse film 'On Air' zoekt crowdfunding

Wil jij een bijdrage leveren aan deze veelbelovende korte film?

Er zijn al talloze prachtige films gemaakt met behulp van crowdfunding en er kunnen er nog veel meer gemaakt worden. Op dit moment loopt er een campagne voor de veelbelovende psychologische korte film On Air. Kijk snel naar de promotievideo om te zien wat het inhoudt en hoe je een bijdrage kunt leveren.


On Air gaat over de ooit populaire radio-dj Brian, wiens leven tegenwoordig uit niet meer dan drank, sigaretten en sarcasme bestaat. Iedere doordeweekse nacht presenteert hij een programma op een lokaal radiostation; vaak onder invloed en allesbehalve serieus. Op een nacht wordt hij gebeld door een man die beweert dat hij z'n eigen dochtertje zal doden als Brian hem uit de uitzending haalt of de autoriteiten inschakelt. Hoewel hij eerst nog aan een grap denkt, besluit Brian na schokkend bewijs van de man toch maar mee te werken. Hoe gaat de dj zich hier uit redden?

De hoofdrol wordt gespeeld door Sytse Faber en verder bestaat de cast uit onder anderen Peter Lusse - bekend van de jaren '90-serie Vrienden Voor Het Leven - en Poal Cairo, momenteel in de bioscoop te zien in Eddy Terstalls nieuwste film Alberta.

Om deze film te realiseren hebben ze jullie hulp nodig. Door een bijdrage te leveren help je niet alleen de film, maar krijg je ook nog eens een beloning. Hoe hoger de donatie, hoe groter de beloning.

Doneren kan hier

NieuwsFilm

meest populair