Gru ontmoet Dru in trailer 'Verschrikkelijke Ikke 3'

En tegenstander Balthazar Bratt.

Uiversal Pictures en Illumination Entertainment hebben een nieuwe trailer online gezet voor Despicable Me 3, na de twee eerdere delen uit 2010 en 2013 en de spin-off Minions uit 2015 het vierde deel in de populaire animatiefranchise. In dit deel veel nieuwe personages. Check de beelden hieronder, gevolgd door een nieuwe poster en de Nederlandstalige versie.


In Despicable Me 3 beleven Gru (Steve Carell), Lucy (Kristen Wiig), hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions een nieuw avontuur. Zo ontmoet Gru zijn tweeling broer Dru en neemt het team het op tegen de Balthazar Bratt (Trey Parker), een voormalig kindersterretje uit de jaren 80. Sinds hij begon te puberen en zijn show Evil Bratt werd gecanceld is hij woedend op de wereld. Zijn doel: de wereld veroveren.

Bekijk de afbeelding
Hieronder een Nederlandstalige versie van de trailer. In ons land heet de film niet geheel onverwacht Verschrikkelijke Ikke 3. De film van regisseurs Pierre Coffin en Kyle Balda, en co-regisseur Eric Guillon, draait vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair