James Gunn bevestigt dat 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' er komt

James Gunn bevestigt dat 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' er komt

En een nieuwe tv-spot!

Doodat er al wordt gewerkt aan Avengers 4 (2019) lijkt het erop dat Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe bijna is afgelopen. Toch hebben we nog maar twee van de tiendelige derde fase gezien. Voor Phase 4 staat vermoedelijk het reeds aangekondigde vervolg op Spider-Man: Homecoming al in de planning. Nu is daar het vervolg op Guardians of the Galaxy Vol. 2 bijgekomen. Dit heeft James Gunn bevestigd.

"Guardians 3 gaat er komen, dat is zeker," vertelde Gunn tegenover Complex. "We zoeken uit hoe. Ik zoek nu uit wat ik echt wil doen, dat is het op dit moment. Ik zal moeten uitvogelen waar ik wil zijn, wat ik de komende drie jaar van mijn leven wil doen. Weet je, ik ga een andere grote film maken, is dat Guardians of iets anders? Dit ga ik de komende weken bedenken."

Gunn lijkt er dus nog niet zeker van of hij nogmaals aan de gang gaat met de "A-Holes". Het succes van het tweede deel en de overtuigingskracht van Marvel Studios zal ongetwijfeld helpen bij het maken van een keuze.

Het tweede deel moet uiteraard nog in de bioscopen verschijnen. In Nederland is dat op 27 april. Hieronder een nieuwe tv-spot:



NieuwsFilm

meest populair