Algemeen

James Gunn bevestigt dat 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' er komt

En een nieuwe tv-spot!

door Bram de Groot om 19:44 in Algemeen
Doodat er al wordt gewerkt aan Avengers 4 (2019) lijkt het erop dat Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe bijna is afgelopen. Toch hebben we nog maar twee van de tiendelige derde fase gezien. Voor Phase 4 staat vermoedelijk het reeds aangekondigde vervolg op Spider-Man: Homecoming al in de planning. Nu is daar het vervolg op Guardians of the Galaxy Vol. 2 bijgekomen. Dit heeft James Gunn bevestigd.

"Guardians 3 gaat er komen, dat is zeker," vertelde Gunn tegenover Complex. "We zoeken uit hoe. Ik zoek nu uit wat ik echt wil doen, dat is het op dit moment. Ik zal moeten uitvogelen waar ik wil zijn, wat ik de komende drie jaar van mijn leven wil doen. Weet je, ik ga een andere grote film maken, is dat Guardians of iets anders? Dit ga ik de komende weken bedenken."

Gunn lijkt er dus nog niet zeker van of hij nogmaals aan de gang gaat met de "A-Holes". Het succes van het tweede deel en de overtuigingskracht van Marvel Studios zal ongetwijfeld helpen bij het maken van een keuze.

Het tweede deel moet uiteraard nog in de bioscopen verschijnen. In Nederland is dat op 27 april. Hieronder een nieuwe tv-spot:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Hoelang ze ook doorgaan, ze hebben in ieder geval met dat "Vol." altijd een gemakkelijke én originele 2e/onder/subtitel!

Frietgezicht

Avatar

Als Thanos ze niet allemaal uitroeit neem ik aan :P

Frietgezicht

Avatar

Ik denk dat tegen de tijd dat die Avengers films echt draaien we precies weten wie wel en niet overleven.

Goku32

Avatar

Frietgezicht,

Wees daar maar niet bang voor dat ze worden vernietigt door Thanos. De enige die een probleem heeft is Captain America omdat hij stopt na advengers part 1 en 2. De rest zal wel gebeukt worden. Want in de advengers film heb ik nog niet echt een evil guy gezien naast Loki

NieuwsFilm

meest populair