Kunis en McKinnon beoogd voor 'Spy Who Dumped Me'

Spionage en relatieperikelen in deze nieuwe komedie.

Jan Roselaar 19 maart 2017 15:55 in Algemeen
Kate McKinnon (Ghostbusters) en Mila Kunis (Jupiter Ascending) zijn in onderhandeling voor de hoofdrollen in de komedie The Spy Who Dumped Me. Het duo speelt twee beste vriendinnen, die er achter komen dat het ex-vriendje van één van beide dames een geheim agent was. Ondanks het feit dat ze door hem gedumpt werd raken ze alsnog verstrikt in een hachelijke internationale samenzwering.

Het is de eerste samenwerking tussen de twee actrices, hoewel ze allebei wel een verleden delen met Family Guy. The Spy Who Dumped Me wordt geregisseerd door Susanna Fogel (Life Partners), naar een scenario van David Iserson. En die heeft weer een lang verleden met Saturday Night Live, evenals McKinnon.

De titel The Spy Who Dumped Me zullen de meeste mensen wel herkennen als een persiflage op de titel van de tiende 007-film, The Spy Who Loved Me. Die titel is al meerdere malen geparodieerd,dus het is te hopen dat Iserson en Fogel voor de komedie zelf met meer geïnspireerde grappen aan zullen komen. Als McKinnon en Kunis de baan accepteren, zal het in ieder geval niet aan de actrices liggen.

Wanneer The Spy Who Dumped Me uit moet komen, is nog niet bekend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair