Video

Korte trailer-tease Luc Bessons 'Valerian and the City of a Thousand Planets'

De volledige nieuwe trailer wordt verwacht op 29 maart a.s.

door Zilko Tarici om 11:48 in Video
Op 29 maart a.s. krijgen we na lang wachten eindelijk de volledige nieuwe trailer voorgeschoteld van scifi-epos Valerian and the City of a Thousand Planets. Om dat (en zijn verjaardag) te vieren, heeft regisseur Luc Besson (Lucy, Leon, The Fifth Element) ons nu getrakteerd op een korte blik op de nieuwe trailer. Je kunt deze beelden hieronder bekijken.

De hoofdrollen in Valerian worden gespeeld door Cara Delevingne en Dane DeHaan. Zij worden in de film vergezeld door acteurs zoals Clive Owen, Ethan Hawke en Grammy Award-winnaars Herbie Hancock en Rihanna. Deze verfilming van Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres' graphic novels laat zien hoe de mensheid in de 28e eeuw tijdreizen ontdekt en agenten erop terugstuurt in de tijd om de geschiedenis te beschermen.

Besson (Lucy, The Fifth Element) regisseerde de film, die de duurste productie is die gemaakt werd door Bessons productiemaatschappij EuropaCorp. De oorspronkelijke stripreeks werd meer dan 10 miljoen keer verkocht en naar 21 talen vertaald. Valerian moet onze bioscopen bereiken op 26 juli 2017.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik ben hier toch benieuwd naar, ongeacht DeHaan en Delevingne waarvan ik nog steeds niet denk dat ze charismatische hoofdrolspelers kunnen spelen. Misschien dat Besson het wel uit ze kreeg lol

Ed Crane

Avatar

Ja acteerwerk is nog maar afwachten, maar vooralsnog ziet het er beter uit dan Guardians Of The Galaxy 2.

horizon

Avatar

Heb zo'n vermoeden dat het grote publiek dit gaat behandelen als de Jupiter Ascending van 2017.

Kijk zelf enorm uit naar deze film!

Master Of Films

Avatar

ongeacht DeHaan en Delevingne waarvan ik nog steeds niet denk dat ze charismatische hoofdrolspelers kunnen spelen.
Toegeven ze zien er niet hetzelfde uit als Ravian & Laureline. Maar ik denk nog steeds dat Besson het bronmateriaal wel respecteert. Ik ben ook benieuwd of Besson delen van de vierde dimensie heeft verwerkt.

Ed Crane

Avatar

@horizon:
Ja zoals je weet was er laatst de vraag welke grote producties zouden gaan floppen en ik denk dat dit ook een echte kandidaat is, los van de eventuele kwaliteit van de film.

Sunspot

Avatar

@Horizon

ja, dat gevoel had ik ook bij het zien van de 1e trailer. Verwacht er niet veel van, maar wie weet is het wel wat.

Wil ook wel eens zien hoe Delevigne het doet in een hoofdrol.

benjamin

Avatar

Ik denk dat ik het bij dat topic waar Ed naar verwees ook heb aangehaald maar ik vrees inderdaad het ergste voor de opbrengsten van deze film. Anderzijds vraag ik me wel af of dit ook qua kwaliteit de Jupiter Ascending van 2017 gaat worden of het toch nog meevalt.

horizon

Avatar

JA heeft bovengemiddelde kwaliteit. Meer dan GotG deel één en die vond ik ook leuk.
Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair