Video

Darth Vader in actie in clip 'Rogue One: A Star Wars Story'

Hoe gevaarlijk de Sith is blijkt wel weer.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 17:30 in Video
Een van de tofste scènes in Rogue One: A Star Wars Story is zonder twijfel het einde. Voor het eerst in lange tijd zien we Darth Vader weer in actie. Die scène heeft nu zijn weg naar het internet gevonden en is meer dan de moeite van het kijken waard. Nu hij online staat, konden wij het dus niet laten hem ook even te plaatsen.

In de scène zien we hoe de Rebellen boven planeet Scarif proberen de plannen voor de Death Star weg te brengen. Vader staat dan aan het hoofd van een groep mannen van het Keizerrijk die hen daarvan proberen te weerhouden en de Tantive IV binnenvallen. Het is de eerste keer dat we de krachten van Vader volledig in film konden zien en een belangrijk moment in de film.


Rogue One is bijna op Blu-ray en Dvd verkrijgbaar. Vanaf 21 april zal deze in de schappen liggen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Die weg naar het internet heeft die duidelijk toch niet helemaal gevonden want het filmpje is alweer verwijderd.

Jacobatje

Avatar

Ik las dat Darth Vader 1 van de laatste toevoegingen was voor de extra film opnames. Als Darth Vader er niet in zat vond ik de film persoonlijk een stuk minder leuk, vooral door deze geweldige scene.

Robbepost

Avatar

Pfff je zult dit al weten voordat je de film kijkt.......
Inderdaad kippenvel momentje!

Bilbo

Avatar

Holy Sith, wat een glorieuze scène was dat.

Skihvo

Avatar

Je kan de scene ook op youtube kijken. Staan er wel meerderen van. Wat een geweldig scene was dit! Kreeg er echt kippenvel van

Beau

Avatar

@Jacobatje: Klopt niet helemaal. Enkel de scène boven Scariff met Darth Vader is op het laatste nippertje toegevoegd tijdens de pick-ups.

nieuwslaatste nieuws

meest populair