Groots 'Terminator'-nieuws op komst

Groots 'Terminator'-nieuws op komst

Producent: ongelooflijk mooie toekomst voor franchise.

Gisteren nog het bericht dat Arnold Schwarzenegger waarschijnlijk niet meer hoeft terug te keren voor de Terminator-franchise; vandaag kunnen we melden dat de toekomstplannen nog dit jaar uit de doeken worden gedaan. Dit meldde Skydance producent David Ellison tegenover Collider.

"Ik zal zeggen dat we een oplossing hebben voor de franchise en geloof me, het is een ongelooflijk mooie toekomst. Ik denk dat we verdergaan met de voortzetting van dat waar de fans op hopen sinds T2," aldus de hoopgevende Ellison. "Nog dit jaar hebben we iets over de franchise dat we bekend gaan maken. Het is iets waar ik enorm opgewonden over ben en ik denk dat het de juiste koers is."

Voor de duidelijkheid, dezelfde Ellison was ook de producent van het zwaar gekraakte Terminator Genisys uit 2015. Deze film zou twee vervolgen krijgen, maar deze zijn allebei gecanceld na de teleurstellende ontvangst en tegenvallende Box Office-opbrengsten. Bij een budget van $155 miljoen was het laatste overigens nog redelijk acceptabel te noemen: $440,6 miljoen.

Het goede nieuws is dat James Cameron en Deadpool-regisseur Tim Miller ook van de partij zijn.



NieuwsFilm

meest populair