Video

Sfeervolle eerste trailer Netflix-film 'Death Note'

Zullen we beginnen?

door Jim Pedd om 10:37 in Video
Een notitieboekje dat uit de lucht komt vallen. Zo eenvoudig kan het gaan, blijkt uit de trailer voor Death Note. Daarin zien we dat een ogenschijnlijk doodgewone jongen, Light Turner (Nat Wolff), het boekje krijgt. Daarin leest hij een boodschap: "De naam van het mens dat in dit boek wordt geschreven gaat dood." Vervolgens zien we meerdere mensen zelfmoord plegen en horen we Ryuk (Willem Dafoe) vragen of het niet eens tijd is om te beginnen. Hieronder de behoorlijk sfeervolle trailer voor de langverwachte live-action verfilming van regisseur Adam Wingard.


De film is op 25 augustus wereldwijd te zien op Netflix. Death Note draait om een student die een bovennatuurlijk notitieboekje vindt. Dat geeft hem de macht om iedereen wiens naam hij in het boekje schrijft te vermoorden. Al snel neemt hij de beslissing het kwaad uit te roeien en de namen van criminelen in het boekje te schrijven. Maar het vormt het begin van een dodelijk kat-en-muis spel, tussen een detective en de jonge knul.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Vind de YouTube-comments wel leuk: de chips-scene xD
Over Netflix gesproken: iemand Iron Fist gezien? Gisteren even gebinged, helaas niet goed uit de verf gekomen. Zat veel potentie in maar zoveel dingen liepen niet goed, verhaal, karakterontwikkeling, spanningsopbouw, geen echte villain, te weinig achtergrondinfo/mystiek, gevechten waren slecht gechoreografeerd (aap gewoon Daredevil na, whats the problem..).

dakai-world

Avatar

*writes the first names of all cast and crew in the death note*
Don't fuck this up.

Renegade

Avatar

Ridjieddo,
Ik heb hem gezien Iron Fist. Ik moet zeggen dat hij me wel beviel. Vond hem beter dan Luke Cage waar ik meer van verwachte. En de einde vraagd om meer. Ik vond dat Iron Fist wel de juiste actie had. Ik heb er in elk geval van genoten. Maar inderdaad het kan niet tippen aan Daredevil.

ridjieddo

Avatar

@renegade: ok cool. Ik vond 'm trouwens niet zo slecht als alle critics die 'm helemaal neer hebben gesabeld. Veel hints en ode naar de comics en andere films(vechttoernooi, jackie chan, de spinnenvrouw etc.). Helaas denk ik, vanwege de slechte ontvangst, ze niet zo gauw groen licht zullen geven voor een vervolgseizoen. Het snakt iig naar meer.

bigmichiel

Avatar

Was deze remake alweer helemaal vergeten. Verbaast me dat er nergens een verwijzing in het artikel staat naar de anime?

nieuwslaatste nieuws

meest populair