Drago terug in trailer 'Dragonheart: Battle for the Heartfire'

Drago terug in trailer 'Dragonheart: Battle for the Heartfire'

Met de stem van Patrick Stewart.

Universal Pictures Home Entertainment heeft een trailer vrijgegeven voor Dragonheart: Battle for the Heartfire, het derde deel na de originele film uit 1996. Dit deel verschijnt overigens direct op Blu-ray, Dvd en On Demand.

In Dragonheart: Battle for the Heartfire is Drago bevriend met King Gareth. Als de laatste overlijdt vliegen de troonopvolgers, een tweeling, elkaar in de haren. Door het gedoe raken ze Drago's krachten kwijt. De Heartfire blijkt gestolen en nu staat er meer dan de troon op het spel.

De stem van Drago wordt ingesproken door Patrick Stewart. Dit is enigszins opvallend aangezien Stewart voor de eerste film de testen deed voor de sprekende draak. Daarna werd de stemrol overgenomen door Sean Connery, in de film van regisseur Rob Cohen.

De originele Dragonheart werd onder meer genomineerd voor de Academy Award for Best Visual Effects. Wereldwijd werd er zo'n $115 miljoen opgehaald. Dragonheart: A New Beginning (2000) en de prequel Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse (2015) waren de direct-to-dvd vervolgen. Patrik Syversens Battle for the Heartfire verschijnt deze zomer op schijf.



NieuwsFilm

meest populair