Amy Schumer keert 'Barbie' de rug toe

De actrice (Trainwreck) kan de film rondom de populaire pop niet in haar schema verwerken.

Sony Pictures moet op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeelster voor de beoogde live-action Barbie-film. Komedie-actrice Amy Schumer (Trainwreck) was sinds december de aangewezen persoon voor de hoofdrol, maar nu blijkt dat ze er geen tijd voor vrij kan maken.

Schijnbaar is de promotietoer voor haar nieuwste komedie Snatched de reden dat Schumer Barbie moet laten schieten. Ze zegt zelf het volgende over haar vertrek:

"Jammer genoeg kan ik niet langer meewerken aan Barbie. Het project is zo veelbelovend en Sony en Mattel zijn geweldig om mee te werken, dus ik baal als een stekker. Wel verheug ik me erop om Barbie uiteindelijk op het witte doek te zien."

Het verhaal volgt een buitenbeentje in een land vol perfecte Barbies. Wanneer ze naar onze 'echte' wereld komt, blijkt haar aparte uiterlijk echter van grote waarde te zijn. De film moet een modern commentaar worden op kwesties zoals feminisme, identiteit en schoonheid. De toon van de film moet er een zijn in de trant van films als Splash, Enchanted en Big.

De Barbie-film staat gepland voor de zomer van 2018.



NieuwsFilm

meest populair