'Sing Street'-acteur Ian Kenny voegt zich bij 'Han Solo'-cast

'Sing Street'-acteur Ian Kenny voegt zich bij 'Han Solo'-cast

De opnames van de Star Wars-spinoff gingen onlangs van start in Londen.

Variety weet vandaag te melden dat Ian Kenny de nieuwste toevoeging is aan de cast van de Star Wars-spinoff over het personage Han Solo. De jonge acteur, die zichzelf bewees in de fenomenale Ierse productie [i]Sing Street[i], zal een nog onbekende rol vervullen in de film. Afgelopen week werd nog bekend dat de film laat zien wat Solo uitspookte tussen de leeftijden 18 en 24. We komen er in de film ook achter hoe hij aan zijn naam is gekomen (blijkbaar niet van zijn ouder gekregen?).

Kenny zal in de film te zien zijn naast acteurs Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian), Michael K. Williams, Woody Harrelson en Emilia Clarke. De film gaat over de jonge jaren van het iconische personage uit de oorspronkelijke Star Wars-trilogie.

Het script van de Han Solo-film werd geschreven door Lawrence en Jon Kasdan en de film wordt geproduceerd door Kathleen Kennedy, Allison Shearmur, Simon Emanuel, Kiri Hart, Susan Towner en Will Allegra. Lawrence Kasdan en Jason McGatlin doen dienst als uitvoerend producenten.

De Star Wars-spinoff draait in mei 2018 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair