Teaser en creepy foto's 'IT'!

Teaser en creepy foto's 'IT'!

Daar is Pennywise...

De fans kijken al een tijdje uit naar de eerste beelden uit de Stephen King-verfilming IT, ook bekend onder de titel It: Part 1 - The Losers' Club. Vermoedelijk wordt morgen de honger gestild met de eerste trailer. Warner Bros. heeft ter voorbereiding drie foto's onthuld. Check deze hieronder.

UPDATE: en hieronder de teaser voor de trailer!


Op de eerste foto, vermoedelijk een still uit de trailer, uit de horrorfilm van regisseur Andy Muschietti, zien we de Loser's Club. Deze bestaat uit in ieder geval Bill Denbrough (Jaeden Lieberher), Beverly (Sophia Lillis), Richie Tozier (Finn Wolfhard), Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor) en Eddie Kaspbrak (Jack Grazer).

Bekijk de afbeelding
De volgende foto toont IT in zijn veelvoorkomende gedaante, de clown Pennywise. De rol wordt gespeeld door Bill Skarsgård. Zoals te zien staat hij achter een ballon. De aanstaande trailer zal Pennywise ongetwijfeld beter laten zien.

Bekijk de afbeelding
De laatste foto toont de hand van Pennywise en de enorm geschrokken Loser's Club. Hoe die hand daar komt? Vermoedelijk stapt de clown uit het doek tijdens het bekijken van een film via een projector. Dit was ook te zien in de trailer die werd vertoond tijdens SXSW; lees de beschrijving.

Bekijk de afbeelding
Als IT een succes is, dan wordt ook het tweede deel opgenomen. Deze speelt zich 30 jaar later af na dat de Loser's Club heeft afgerekend met IT, uiteraard om dit nog een keer te moeten doen. IT draait vanaf 7 september in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair