Arnold Schwarzengger vs internet-trol

Arnold Schwarzengger vs internet-trol

''You are terminated''!

Afgelopen vrijdag was het de laatste dag van de Special Olympics in Oostenrijk, waar Arnold Schwarzenegger ook aanwezig was. De acteur schijnt het goed naar zijn zin te hebben gehad en was erg onder de indruk van de prestaties van de atleten. Het was echter wel duidelijk te merken dat de kritiek op de Spelen van sommige mensen op de sociale media hem behoorlijk irriteerde; hij voelde zich zelfs geroepen op één van hen te reageren.

Deze persoon zei namelijk: ''De Special Olympics zijn totaal overbodig. De Olympische Spelen zijn voor de beste atleten in de wereld die tegen elkaar strijden om erachter te komen wie de allerbeste is. Om een stel mongolen tegen elkaar te laten strijden is juist het tegenovergestelde''. Dit schoot Arnold (uiteraard) in het verkeerde keelgat:

''Hoe kwaadaardig en stom je reactie ook is, ik verwijder ze voorlopig (nog) niet aangezien je hier misschien nog wel wat van kunt leren. Je hebt namelijk twee opties. Ik verzeker je dat deze atleten meer moed, kracht en intelligentie hebben dan jij. Probeer hun weg maar eens te gaan... Je zou er veel van kunnen opsteken en het zou een goede uitdaging voor je zijn om zo wellicht iets positiefs bij te dragen aan deze wereld. Of blijf zoals je nu bent, een zielige en jaloerse internet-trol die niks heeft toe te voegen en alleen maar anderen voor schut zet. Je bent enkel op aandacht uit, maar laat me dit even heel duidelijk maken: als je op deze manier doorgaat zal niemand zich jou ooit herinneren''.

De ''trol'' heeft sindsdien zijn reactie verwijderd. Voor Schwarzenegger liggen de Special Olympics dan ook wel extra gevoelig, aangezien ze in 1968 in het leven zijn geroepen door niemand minder dan Eunice Kennedy Shriver, lid van de Kennedy-familie, maar ook Schwarzeneggger's schoonmoeder.

Schwarzenegger zal dit jaar nog te zien zijn in de thriller 478.



NieuwsFilm

meest populair