Geen blijvende schade voor Antonio Banderas na hartaanval

Geen blijvende schade voor Antonio Banderas na hartaanval

In januari werd hij in het ziekenhuis opgenomen.

De hartaanval die Antonio Banderas in januari trof blijkt niet zo ernstig te zijn als velen hebben beweerd. Dat meldde de 56-jarige acteur zelf tegenover de media toen hij het Malaga Spanish Film Festival bezocht. Opgeknapt en al vertelde Banderas: "Het was niet serieus en heeft geen blijvende schade aangericht."

26 Januari werd hij in het ziekenhuis opgenomen te Surrey, Engeland, waar de Spanjaard woont. Banderas was aan het sporten toen hij ernstige pijn in zijn borst kreeg. Dokters hielden hem tijdelijk vast om toezicht te houden, maar toen alles in orde bleek lieten ze hem gaan. Volgens de acteur uit The 13th Warrior zijn er wel drie stents in zijn slagader geplaatst. Maar ook dat stelt volgens hem niet veel voor: "Het was niet zo dramatisch als geschreven is."

Samen met model Nicole Kempel (37 jaar) woont hij in Engeland. De acteur heeft eerder laten weten helemaal verliefd te zijn op het Verenigd Koninkrijk en de prachtige omgeving. "Ik vind Surrey magisch. Ik ben geen feestbeest meer. Dus nu heb ik de ruimte en vrede om te schrijven en in mijn hoofd te kruipen. Ik werk aan een aantal scripts. Ik fiets in de bossen en iedereen in Cobham, Weybridge en Esher is ongelofelijk vriendelijk. En bovendien ben ik omringd door de natuur. Ik kijk graag naar de herten en vossen die mijn tuin bezoeken."



NieuwsFilm

meest populair