Scarlett gaat los in laatste trailer 'Ghost in the Shell'

Sci-fi spektakel gaat deze week in première.

Met Scarlett Johansson - volgens de FilmTotaal'ers één van de meest sexy actrices - in de rol als de opvallende Major verschijnt Ghost in the Shell vanaf morgen in de Nederlandse (IMAX) bioscopen. Om iedereen nog éénmaal te overtuigen, heeft Universal Pictures een allerlaatste trailer op het net geslingerd.


De sci-fi Manga-verfilming van Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders gaat volgens vroege voorspellingen met zo'n $40 miljoen openen aan de Noord-Amerikaanse bioscoopkassa's. Rotten Tomatoes heeft nog geen score, maar online duiken de eerste recensies al op. Hieronder een critics-spot voor de film:


In Ghost in the Shell volgen we een unieke hybride cyborg, bekend als de Major (Johansson), die leiding geeft aan de politie-eenheid Task Force Section 9. Deze eenheid heeft als doel de meest gevaarlijke criminelen en extremisten uit te schakelen. Ze worden vervolgens geconfronteerd met een vijand die het gemunt heeft op Hanka Robotic's cybertechnologie en deze probeert te vernietigen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair