Adam Sandler gaat vier extra films maken voor Netflix

Adam Sandler gaat vier extra films maken voor Netflix

Bovenop de vier waar hij al getekend voor heeft.

Netflix-abonnees en liefhebbers van Adam Sandler hebben van de week goed nieuws ontvangen: de komiek zal voor de streamingdienst nog eens vier films produceren. Daar zal hij vermoedelijk ook een rol in gaan vervullen.

In 2014 maakte de acteur dezelfde afspraak voor het eerst. Daar zijn tot op heden drie films uit voortgekomen: The Ridiculous 6 (2015), The Do-Over (2016) en Sandy Wexler. Laatstgenoemde film van Steven Brill verschijnt medio april op Netflix. Waarschijnlijk zal de vierde titel in 2018 verschijnen. Waar deze om draait is onbekend, hetzelfde geldt voor de vier nieuwe films waar Sandler nu voor getekend heeft.

Volgens Netflix doen Sandler's films het zeer goed op hun platform, alhoewel ze de kijkcijfers nooit hebben vrijgegeven. Kennelijk zijn er wereldwijd ijveraars die vaker dan één keer een Netflix/Sandler-film hebben gezien. De acteur heeft laten weten enorm uit te kijken naar de verlenging van hun samenwerking en noemde Netflix gepassioneerd.

Toen Sandler in 2014 door Netflix benaderd werd met de eerste deal, vertelde de grappenmaker: "Toen die vriendelijke mensen naar mij toe kwamen met een aanbod om vier films voor hen te maken, zei ik meteen 'ja' om één reden: Netflix rijmt op wet chicks. Laat het streamen beginnen!" Bekijk hieronder de trailer van Sandy Wexler.



NieuwsFilm

meest populair