Trailer David Lowery's 'A Ghost Story' met Casey Affleck en Rooney Mara

Trailer David Lowery's 'A Ghost Story' met Casey Affleck en Rooney Mara

Spooky!!!

De succesvolle nog redelijk nieuwe filmstudio A24 heeft een eerste tease en poster vrijgegeven voor A Ghost Story van regisseur David Lowery (Pete's Dragon, Peter Pan) en met Casey Affleck (Manchester By the Sea, Gone Baby Gone) en Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tattoo, The Social Network). Het drietal werkte eerder samen aan de film Ain't Them Bodies Saints (2013). Maar als eerste de volledige trailer!


In A Ghost Story, met een script van Lowery, observeert een geest (Affleck) heel stilletjes zijn rouwende vrouw (Mara) in zijn geliefde huis. Volgens de berichten zou Affleck nagenoeg de complete film onder een doek zitten en speelt de film zich grotendeels af in één huis. In de credits zouden de hoofdpersonages alleen als C (Affleck) en M (Mara) worden aangeduid.


Enkele maanden geleden debuteerde A Ghost Story tijdens het Sundance Film Festival en werd daar goed ontvangen. Andere rollen zijn voor McColm Sephas Jr., Kenneisha Thompson, Grover Coulson, Liz Cardenas Franke en Barlow Jacobs. Vanaf 7 juli in de States, een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair