Trailer 'Ferdinand' van Blue Sky Studios

Trailer 'Ferdinand' van Blue Sky Studios

De makers van Ice Age zetten een vrolijke stier in de Arena.

Van 20th Century Fox en Blue Sky Studios verscheen verleden jaar nog de vijfde Ice Age-film, maar deze winter verschijnt er van de animatiestudio een origineler product. Hun eerstvolgende animatiefilm gaat namelijk over Ferdinand, een vredelievende stier die liever van de natuur geniet dan te vechten met de andere jonge stieren. De titel? Juist, Ferdinand. Hieronder zie je de eerste beelden uit de animatiefilm die oorspronkelijk deze zomer zou verschijnen.


In de verfilming van het vooral in de States bekende kinderboek The Story of Ferdinand uit 1936 van Munro Leaf blijkt de jonge stier Ferdinand ook in de arena niet zo vechtjas. Hij kijkt bijvoorbeeld liever naar de bloemetjes waarmee de vrouwen in het publiek hun haar hebben versierd. Opvallend is dat Walt Disney in 1939 al eens de met een Oscar bekroonde korte animatiefilm Ferdinand the Bull afleverde. Het bijhorende affiche:

Bekijk de afbeelding
De regie ligt in handen van Carlos Saldanha, bekend van onder meer de eerste drie Ice Age-films en de twee Rio-films, en er zijn stemmen te horen van onder meer John Cena, David Tennant, Gabriel Iglesias en Anthony Anderson. Vanaf 20 december in de Nederlandse bioscoop.

Uiteraard verschijnt er ook een Nederlandstalige versie. Hieronder zie je voor die doelgroep de aangepaste trailer:



NieuwsFilm

meest populair