Spannende teaser 'War for the Planet of the Apes'

Spannende teaser 'War for the Planet of the Apes'

Apes. Together. Strong!

"Apes. Together. Strong." Dat horen we Caesar (Andy Serkis) roepen in de nieuwe trailer teaser voor War for the Planet of the Apes. Tegen die achtergrond zijn er beelden van precies zie oorlog, die behoorlijk dodelijk voor zowel mens als aap belooft te worden. Morgen wordt de volledige trailer vrijgegeven, die we dan uiteraard zo snel mogelijk op de site zullen plaatsen. Bekijk hieronder de teaser!


In Matt Reeves' tweede Apes-film ziet het er slecht uit voor de mensheid. Het virus dat jaren eerder de mensheid nagenoeg uitroeide en de apen intelligenter maakte, is gemuteerd en dodelijker dan ooit. In dit derde hoofdstuk van de saga neemt de strijd tussen mens en aap nieuwe vormen aan. Caesar (Serkis) en zijn apen krijgen te maken met een leger van mensen, geleid door de meedogenloze Colonel (Woody Harrelson).

Als de apen ongelofelijke verliezen leiden, worstelt Caesar met een donkere kant van zijn instincten en besluit hij een zoektocht te ondernemen, in een poging zijn soort te kunnen wreken. Als de reis hen eindelijk lijnrecht tegenover elkaar brengt, zijn Caesar en Colonel verwikkeld in een epische strijd die het lot van beide soorten zal bepalen en de toekomst van de planeet beslissen.

War for the Planet of the Apes gaat op 13 juli in première.

NieuwsFilm

meest populair