Trailer en poster 'The Book of Henry' van regisseur 'Jurassic World' en 'Star Wars IX'

Trailer en poster 'The Book of Henry' van regisseur 'Jurassic World' en 'Star Wars IX'

Colin Trevorrow vindt de tijd voor een kleinere, maar zeker interessante film.

Voordat Colin Trevorrow de kaskraker Jurassic World (2015) opleverde, verscheen van hem de romantische komedie Safety Not Guaranteed (2012). Klaarblijkelijk had hij zin om voor Star Wars IX (2019) nog een kleiner project te realiseren. Hieronder zie je een nieuwe poster voor The Book of Henry.

UPDATE: Nu ook de trailer!!


The Book of Henry gaat over de alleenstaande moeder Susan Carpenter (Naomi Watts) met twee zonen. De oudste is de intelligente Henry (Jaeden Lieberher) en hij begint gevoelens te ontwikkelen voor zijn buurmeisje. Vervolgens werkt hij samen met zijn jongere broertje Peter (Jacob Tremblay) aan een plan om het buurmeisje te redden uit de opmerkelijke situatie. Moeder Susan wordt het middelpunt van het reddingsplan.

Een eerdere quote van over het project: "Ik wilde iets doen dat me rot zou doen laten schrikken. Een akoestische film met intense emoties. De uitdaging was om het publiek dezelfde spanning en sensatie te geven als dat ze krijgt van een blockbuster, maar hierbij te vertrouwen op enkel het verhaal en de personages."

Andere rollen zijn voor onder meer Dean Norris, Lee Pace en Sarah Silverman. In de States moet The Book of Henry op 16 juni in de bioscopen verschijnen. Een Nederlandse datum is nog niet bekend.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair