Teaserposter en verhaallijn 'Kingsman: The Secret Service' bekend

Teaserposter en verhaallijn 'Kingsman: The Secret Service' bekend

Ook deze komt er nog aan!

Hieronder een nieuwe poster en uitgebreide synopsis voor Kingsman: The Golden Circle, het vervolg op de succesvolle comic-verfilming Kingsman: The Secret Service uit 2014. Opnieuw stond Matthew Vaughn achter de camera en hij kon beschikken over een fraaie cast.

Ook is er een synopsis verschenen: Kingsman: The Secret Service introduceerde de wereld de Kingsman - een zelfstandige internationale inlichtingendienst die opereert op het hoogste niveau van discretie. Het ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Wanneer de hoofdkwartieren worden verwoest en de wereld wordt gegijzeld, leidt hun reis naar de ontdekking van een gelieerde spionageorganisatie in de States, met de naam Statesman. In een nieuw avontuur wordt het uiterste gevraagd van de kracht en het verstand van de agenten. Samen moeten de organisaties een meedogenloze gemeenschappelijke vijand verslaan om de wereld te redden, iets dat ondertussen een gewoonte wordt voor Eggsy...

In The Golden Circle zijn er rollen voor Taron Egerton (Eggsy), Channing Tatum (Jack Daniels), Mark Strong (Merlin), Sophie Cookson (Roxy), Pedro Pascal (Jack), Julianne Moore (Poppy) en Halle Berry (Ginger). Onderstaande poster lijkt de terugkeer van Colin Firth (Harry "Galahad" Hart) te bevestigen. Vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair