bioscoop release

Kingsman: The Golden Circle (2017)

play
  • Actie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten

Kingsman: The Secret Service introduceerde ons aan Kingsman - een onafhankelijke, internationale veiligheidsdienst die met de grootst mogelijke discretie werkt. Het doel: de wereld een veilige plek maken. In Kingsman: The Golden Circle, krijgen onze helden te maken met een nieuwe uitdaging. Als hun hoofdkwartier verwoest wordt, en de wereld gegijzeld, leidt hun reis hen tot de ontdekking van een bondgenoot in de Verenigde Staten, Statesman genaamd, die op dezelfde dag opgericht werd. In een nieuw avontuur, dat de kracht en flexibiliteit van de agenten op de proef stelt, moeten beide geheime organisaties samenwerken om een meedogenloze gezamenlijke vijand te verslaan, om de wereld te redden, iets dat een gewoonte geworden is voor Eggsy…

Regie
Matthew Vaughn
Cast
Channing Tatum, Colin Firth, Halle Berry, Julianne Moore, Jeff Bridges, Vinnie Jones, Mark Strong, Taron Egerton, Pedro Pascal, Elton John, Sophie Cookson, Samantha Janus, Edward Holcroft, Mingus Johnston, Tom Benedict Knight, Solomon Taiwo Justified, Poppy Delevingne, Hanna Alström, Alexandra Ford.
Release
28.09.2017
Release NL
21.09.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (29)

Kingsman: The Golden Circle Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Kingsman: The Golden Circle

acties