Derde 'Kingsman' krijgt na jaren een hoopvolle update van Taron Egerton

Derde 'Kingsman' krijgt na jaren een hoopvolle update van Taron Egerton

Komt het vervolg er dan toch?

Kingsman: The Secret Service kwam al bijna tien jaar geleden uit en was een daverend succes. De film kreeg een vervolg en recent nog een prequel, maar over een derde deel wordt maar weinig gezegd. Hoofdrolspeler Taron Egerton geeft nu een update.

Hoopvol
De acteur, die doorbrak met de rol van Eggsy in de 'Kingsman'-films, zou graag een derde deel maken. Hij vertelt dat de kans er dus is dat de film er gaat komen en wat hij dan zou willen doen met zijn personage:

"Ik zou graag zien... als we teruggaan en Eggsy bezoeken, wat blijkbaar zou kunnen gebeuren, denk ik dat ik wil weten wat 10 jaar in die wereld met je hoofd doet en ik wil hem zien veranderen."

"Hoe is het om een 35-jarige Kingsman te zijn omdat ik het kind niet meer ben? Dus daar zijn we dan."

Succesvol?
De eerste 'Kingsman'-film was een groot financieel succes. Met een budget van 81 miljoen dollar zette de film internationaal maar liefst 414 miljoen dollar om. Het vervolg The Golden Circle had een soortgelijk succes, maar prequel The King's Man flopte juist weer.

Franchise-regisseur Matthew Vaughn lijkt momenteel niet druk bezig te zijn met het derde deel. Zo brengt hij dit jaar eerst de actiefilm Argylle uit met Henry Cavill in de hoofdrol.



NieuwsFilm

meest populair