'Shrek 5' moet franchise opnieuw uitvinden

'Shrek 5' moet franchise opnieuw uitvinden

Met vele nieuwe films.

Shrek was in 2001 een gigantische hit. In de jaren daarna kwamen er nog drie vervolgen, een spin-off en een Broadway-musical, gebaseerd op de films. Nu is er een nieuwe film op weg, Shrek 5, die in 2019 uit zal moeten komen. Veel is daarover nog niet bekend, al weten we dat Michael McCullers het script verzorgt.

Tegenover CinemaBlend vertelde hij het volgende over het script: "Ik heb het script afgerond en ben er helemaal weg van. Het is voor mij iets heel persoonlijks. Het vindt de franchise opnieuw uit, maar dat kan ik nog niet vertellen. Maar aangezien DreamWorks aan Universal verkocht werd voor 3 miljard dollar, kan ik me voorstellen dat ze de toekomst van die franchise op bedrijfsniveau willen bepalen. Daar was het heruitvinden van de franchise voor nodig. Er zijn vier films gemaakt en er is veel materiaal om mee te werken, het zijn geliefde en geweldige personages, maar je moet ook een compleet nieuwe aanpak overwegen."

Aan het einde van Shrek: Forever After zagen we dat Shrek (Mike Myers) en Fiona (Cameron Diaz) een aantal kinderen hebben. Die zullen wel volwassen zijn als de nieuwe film begint. Tenzij Shrek 5 een complete reboot wordt natuurlijk...

NieuwsFilm

meest populair