Arnold Schwarzenegger: nooit klaar met 'Terminator'

Arnold Schwarzenegger: nooit klaar met 'Terminator'

He'll be back?

Enkele weken geleden verscheen het bericht dat we Arnold Schwarzenegger nooit meer te zien zouden krijgen in een Terminator-film. Als het aan de spierbundel zelf ligt, dan is dat zeker niet het geval. Tegenover Fandango liet Schwarzenegger weten dat hij nog een volgende Terminator-film wilt maken:"Ik kijk uit om nog een Terminator-film te maken, ja." Ook gaf hij zijn visie op de toekomst van de franchise.

"Ik wil het geen Fake News noemen, maar ik denk dat mensen maar wat opschrijven. Ik snap niet waarom. Dat Paramount niet verder wil met de Terminator-franchise betekent niet dat er vijftien andere studio's dat wel willen. Het betekent dus niet dat de Terminator-franchise klaar is. Het betekent alleen dat ze met een andere studio willen onderhandelen, maar daar kan ik de details niet over geven. Dat maken ze zelf bekend," aldus Arnie over de nog troebele toekomst van de filmreeks. "Maar, ja, de Terminator-franchise is nooit klaar. En weet dat na 2018 James Cameron terugkeert en dat zal het door blijven gaan."

Naar verwachting krijgen we nog dit jaar de plannen te horen. Skydance CEO David Ellison (producent Terminator Genisys) kondigde dit recent aan. Het wordt dan waarschijnlijk duidelijk hoe franchise-starter James Cameron en Deadpool-regisseur Tim Miller de boel opnieuw nieuw leven in gaan blazen.



NieuwsFilm

meest populair