Keihard knokken met karate in trailer 'The Empty Hand'

Keihard knokken met karate in trailer 'The Empty Hand'

Inclusief hommage aan 'Raging Bull'.

Hongkong acteur Chapman To (Infernal Affairs, Initial D, Golden Chicken) is de regisseur van The Empty Hands, voorheen ook bekend als simpelweg Karate. The Empty Hands is een martial artsfilm met in de hoofdrol de zangeres Stephy Tang, die nu ook actrice is geworden. The Empty Hands heeft ook rollen voor Yasuaki Kurata en Stephen Au Kam-Tong, die een zwarte band in karate heeft en ook Tang voor de film trainde. Bekijk nu de eerste trailer:



Een jonge vrouw (Stephy Tang) heeft na de dood van haar vader eigenlijk nog maar één wens: het verkopen van haar vaders karate dojo. Ze komt er echter achter dat 51% van de dojo het eigendom is van iemand anders: één van de slechtste leerlingen van haar vader, die de dojo juist niet wil verkopen en in stand wil houden.

Aan de trailer te zien is The Empty Hands een vrij serieuze film, mogelijk meer een filmhuisfilm over martial arts dan een recht toe recht aan knokfilm, inclusief visuele hommage aan Raging Bull (de zwart-witte beelden in de boksring plus de klassieke muziek). Dat is opmerkelijk gezien de regisseur, want Chapman To staat juist bekend vanwege zijn komische personages en films.

NieuwsFilm

meest populair