Vampier in nieuwe beelden 'The Mummy' met Tom Cruise

Vampier in nieuwe beelden 'The Mummy' met Tom Cruise

Het Universal Monsters Cinematic Universe start.

Na de trailer van afgelopen weekend zijn er nog meer beelden opgedoken uit Alex Kurtzmans The Mummy. In de nieuwe beelden, die op het officiële Twitter-kanaal verschenen, zie we naast Tom Cruise en Sofia Boutella ook andere opvallende zaken.

Zo laat deze video overduidelijk zien dat The Mummy de deuren van het geplande Universal Monsters Cinematic Universe wagenwijd openzet. Zo zie je onder meer een schedel van een vampier. Ook is te zien hoe de transformatie van Cruise's personage Tyler Colt plaatsvindt en zie je meer van Russell Crowe's Dr. Henry Jekyll. De Nederlandse première staat op 8 juni.


Er zijn aanvullende rollen voor Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance en de Nederlandse acteur Marwan Kenzari en aan het begin van The Mummy jagen de effectieve Navy Seal Tyler Colt en zijn team op terroristen. Een van hun missies brengt hen bij een oeroude tombe. In de tombe blijken zich oeroude mystieke krachten schuil te houden. Het gevolg is dat Colt vervloekt raakt met de visioenen van Ashurbanipal, koning van het Assyrische Rijk. Oftewel The Mummy.

NieuwsFilm

meest populair