Algemeen

The Matrix 10-disc voor 49,95! [adv]

door FilmTotaal op 28.07.2005 om 22:14 in Algemeen
Zoals we al eerder aankondigden zal onze nieuwe DVD-shop regelmatig zeer interessante aanbiedingen hebben, en het is inmiddels al weer tijd voor een knaller:

[urlrood=http://www.filmtotaal.nl/adsC/adclick.php?bannerid=188&zoneid=0&source=&dest=http://dvd.filmtotaalshop.nl]The Matrix Ultimate Collection[/urlrood] voor slechts € 49,95! Deze unieke set bestaat uit maar liefst 10 DVD's, met behalve de 3 Matrix-films, ook nog The Matrix Revisited, The Matrix Reloaded Revisited, The Matrix Revolutions Revisited, The Animatrix, The Roots of the Matrix, The Burly Man Chronicles en The Zion Archive.

En er is meer: [urlrood=http://www.filmtotaal.nl/adsC/adclick.php?bannerid=188&zoneid=0&source=&dest=http://dvd.filmtotaalshop.nl]The Bourne Identity & The Bourne Supremacy[/urlrood], de actiethrillers gebaseerd op de gelijknamige boeken van spionage-auteur Robert Ludlum, zijn nu samen te koop voor € 15,00.


Voor iedereen die op de hoogte gehouden wil worden van alle komende exclusieve aanbiedingen in de FilmTotaal DVDshop, kun je je hier inschrijven op de speciaal hiervoor gemaakte nieuwsbrief.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mercapto

Avatar

Hmmm, heb nog geeneen Matrix DVD, hmmm, ...

dingdong

Avatar

Had m voor ongeveer dezelfde prijs bij de frs gekocht.

Dre

Avatar

Ik heb de 3 delen gekocht in de winkel omdat ik me toen de film uitwas me niet kon bedwingen om hem niet te kopen. Ik was eigenlijk al lang van te voren van plan om een box van de Matix te kopen en heb dan ook al lang spijt van mijn aankoop van toen.

NieuwsFilm

meest populair