Bronies opgelet: Teaser trailer voor 'My Little Pony: The Movie'!

Bronies opgelet: Teaser trailer voor 'My Little Pony: The Movie'!

Met Emily Blunt, Sia en Zoe Saldana.

Er schijnen er genoeg te zien, mannen die van My Little Pony houden. Net als Star Trek-fans hebben ze een bijnaam: Bronies! En juist zij moeten nu even opletten. De eerste teaser trailer voor het langverwachte My Little Pony: The Movie is verschenen!!

De animatiefilm volgt op My Little Pony: Friendship Is Magic (2010 - heden), een recente animatieserie gebaseerd op het bekende My Little Pony speelgoed van Hasbro. De animatiefilm is geregisseerd door Jayson Thiessen en Meghan McCarthy en je hoort de stemmen van de oorspronkelijke cast, aangevuld met die van onder meer Kristin Chenoweth, Emily Blunt, Michael Peña, Liev Schreiber, Sia Furler en Zoe Saldana.

In de handgetekende animatiefilm moeten Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy en Rarity - de "Mane 6" - hun koninkrijk Equestria verlaten en vervolgens komen ze nieuwe vriendjes tegen. Vanaf 11 oktober in de Nederlandse bioscoop.



Bekijk de afbeelding
En om nog even duidelijk te hebben wat een Brony is? Check de trailer van de documentaire Bronies: The Extremely Unexpected Adult Fans of My Little Pony.



NieuwsFilm

meest populair