Schwarzenegger niet in 'The Predator' en 'Conan'; wel in 'Triplets'?

Schwarzenegger niet in 'The Predator' en 'Conan'; wel in 'Triplets'?

Maar in welke film in hij dan nog wel te zien?

Onlangs liet Arnold Schwarzenegger weten dat hij graag in de toekomstige Terminator-films will spelen. Of dit gaat gebeuren, zullen we later dit jaar horen. De acteur zal in ieder geval niet te zien zijn in het volgend jaar te verschijnen The Predator. En het langverwachte The Legend of Conan is gecanceld.

The Legend of Conan


Bij zijn comeback liet Schwarzenegger dat The Legend of Conan hoog op zijn verlanglijstje stond. Universal zag de film echter niet zitten. "Uiteindelijk kwam het erop neer dat de studio besloot de film niet te maken. Voor mijn was het echt hartverscheurend. Ik ben dol op de eerste film," aldus scriptschrijver en producent Chris Morgan tegenover Entertainment Weekly. "Het budget was te hoog en de studio was niet zeker van de titel en de relevantie voor de markt. Ze hebben de film laten schieten."

The Predator

Schwarzenegger zal ook niet te zien zijn in Shane Blacks The Predator. Tegenover Yahoo Movies liet de acteur weten waarom hij niets met de film te maken wil hebben: "Ze hebben me gevraagd en ik heb het script gelezen. Ik vond het niets; wat ze ook boden. Die film ga ik dus niet doen, nee. Alleen als ze het geheel herschrijven of me een meer significante rol geven. Maar zoals het er nu uitziet, nee, dan doe ik het niet." Regisseur Black heeft via Twitter gereageerd op Schwarzeneggers quotes:


Triplets

Een film die wel hoog op zijn agenda staat is Triplets, het vervolg op de komedie Twins uit 1988. Samen met regisseur Ivan Reitman en acteurs Danny DeVito en Eddie Murphy moet de film snel van de grond komen: "Danny en Eddie Murphy en ik geloofden er 100 procent in. En dan geloofde ook Ivan er 100 procent in. Dus we schrijven nu en iedereen is er enthousaist over. Het zal vast binnen één of twee maanden klaar zijn en hopelijk kunnen we deze herfst gaan filmen," aldus Schwarzenegger tegen Yahoo! Movies.

En wat nog meer?

Van Schwarzenegger is ook nog niet bekend of hij te zien zal zijn in Escape Plan 2 en hij liet ook weten dat hij niet in The Expendables 4 te zien wil zijn als Sylvester Stallone afzegt. Wel zal hij zijn gezicht tonen in Aftermath, Journey to China: The Mystery of Iron Mask en Why We're Killing Gunther.

NieuwsFilm

meest populair