Jason Statham over 'Meg': kruising tussen 'Jaws' en 'Jurassic Park'

Jason Statham over 'Meg': kruising tussen 'Jaws' en 'Jurassic Park'

Dat wordt smullen.

Met een goede haaienfilm is helemaal niets mis. Even geleden nam Blake Lively het nog op tegen een dodelijk witte haai in The Shallows en volgend jaar is het de beurt aan actieheld Jason Statham. Hij zal in Meg tegenover een stuk grotere haai komen te staan, namelijk de uitgestorven megalodon. Tijdens de Jim & Sam radioshow laat hij weten dat de opnames voor Meg erop zitten en wat we zo ongeveer kunnen verwachten.

"Ik heb net een film gedaan over een haai. Het is een kruising tussen Jaws en Jurassic Park. Het heeft echt goed uitgepakt. Ik bedoel, het lijkt erop. We weten het nog niet zeker tot we de film hebben gezien. De film heet Meg, als in megalodon." De Carcharodon megalodon in Meg zal zo'n 22 meter lang zijn.

De film is gebaseerd op het boek 'Meg: A Novel of Deep Terror' uit 1997 van schrijver Steve Alten. De regie van de actie/horrorfilm/thriller Meg lag in handen van Jon Turteltaub (The Sorcerer's Apprentice, National Treasure). Er zijn ook rollen voor Ruby Rose, Jessica McNamee en Bingbing Li en Meg draait vanaf 10 augustus 2018 in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen. En Nederlandse datum zal ongetwijfeld nog volgen.



NieuwsFilm

meest populair