Mini-Me opgenomen wegens groot alcoholprobleem

Mini-Me opgenomen wegens groot alcoholprobleem

Mini Me-vertolker Verne Troyer is opnieuw opgenomen in het ziekenhuis om te werken aan zijn aanhoudende alcoholverslaving.

Stuntman en acteur Verne Troyer, vooral bekend als "Mini Me", de mislukte kloon van Dr. Evil uit de tweede en derde film uit de Austin Powers-reeks, is opgenomen in het ziekenhuis wegens zijn aanhoudende alcoholverslaving. Troyer zou dit nieuws zelf hebben gedeeld met roddelwebsite TMZ.

De 48-jarige acteur met dwerggroei laat aan de site weten dat hij al een week in het ziekenhuis van San Fernando Valley (Californië, Verenigde Staten) ligt en daar wacht totdat hij terecht kan in een gespecialiseerde afkickkliniek. Troyer ondergaat deze opname overigens wel op vrijwillige basis. Diverse bronnen beweren echter dat Troyer al veel langer dan één week in het ziekenhuis wacht op verdere behandeling.

Troyer heeft een lange geschiedenis wat betreft zijn alcoholmisbruik. Het is dan ook niet de eerste keer dat de acteur is opgenomen voor zijn problemen. In 2002 stierf hij zelfs bijna aan een alcoholvergiftiging. Fans reageerden dan ook gechoqueerd toen zij vernamen dat het weer prijs is bij hun idool.

Op zijn Instagram-pagina schreef Troyer een emotionele post waarin hij zijn fans bedankt voor de steun die hij heeft mogen ontvangen. "Zonder jullie steun, zou ik dit (het afkicken, red.) niet kunnen," zo schrijft de filmster. Het is te hopen dat de Mini Me-vertolker snel opknapt en nu dit keer in staat is om voor langere tijd van de fles af te blijven.



NieuwsFilm

meest populair