Adam Sandler geeft geen moer om negatieve reviews

Adam Sandler geeft geen moer om negatieve reviews

Zolang hij en zijn vrienden maar van het film maken genieten.

Deze week kunnen Netflix-abonnees de nieuwste film van Adam Sandler zien: Sandy Wexler. Al voordat de film aangekondigd werd stroomden de negatieve berichten naar binnen. De 50-jarige grappenmaker heeft met Netflix een afspraak gemaakt om in totaal acht films voor hen te maken. De twee films die hij voor Sandy Wexler maakte kregen niet bepaald de beste recensies. Hetzelfde geldt overigens voor de recente producties die hij zonder Netflix maakte, waaronder Pixels.

Het maakt van Sandler een gemakkelijk doelwit om mee te spotten, maar dat maakt hem niets uit. Dat heeft hij aan het Engelse Metro verteld. Hij zei: "Ik weet wat ze over elke film gaan zeggen. Dat ze hem niet leuk vinden. Het komt goed met ons. Ik heb vertrouwen in mijn films. Dat is belangrijk voor mij, mijn vrienden en de mensen waar ik de films voor maak. Ik vind ze leuk, dat is het goede nieuws."

Sandler komt nu veel rustiger over dan twee jaar geleden, toen hij aan Uproxx het volgende vermeldde: "De negatieve recensies die ik krijg voor alles wat ik doe... Het maakt me pissig, omdat ik mijn verdomde vrienden vraag om mee te doen en ze beloof dat het goed materiaal is. Dan doen we een test-screening en is het publiek tevreden. Daarna bel ik mijn vrienden op en vertel: 'Hé, die ene film waaraan we werkten doet het goed.' En dan op vrijdag, elke vrijdag, worden al mijn films vernietigd. Alles. De recensies vernietigen de films zo erg, dat ik zoiets heb van: 'Ik kan niet wachten tot mijn vrienden de film zien en niet die zooi lezen en erdoor beïnvloed worden.'"

Grappig genoeg heeft hij zoveel negatieve stukken voorbij zien komen, dat zelfs de positieve hem niets meer doen. "Ik zweer het bij god, ik wil ze niet. Ik accepteer ze niet. Als er gezegd wordt dat ik ergens goed in ben, en iemand belt me op en vertelt 'Wow, de Village Voice zei bla, bla bla...', dan zeg ik simpelweg: 'Ik geef er geen moer om.'"

Regisseur Dennis Dugan, met wie Sandler aardig wat titels heeft afgeleverd, haalde eerder ook al uit naar de mensen die van Sandler een pispaal trachtte te maken. "Het kan me geen fuck schelen wat de critici van die films denken. Waar ik wel een fuck om geef is dat bijna al mijn films op nummer één uitkomen en gigantische winst voor de studio's maken. Mensen kopen, huren en quoten de films en ze hebben het naar hun zin tijdens het kijken. Waar halen ze verdomme het lef vandaan om hem een waardeloze entertainer te noemen?"



NieuwsFilm

meest populair