De trailer van scifi 'The Osiris Child' is een leuke verrassing

De trailer van scifi 'The Osiris Child' is een leuke verrassing

We duiken de toekomst in met Kellan Lutz (Twilight), die gedurende een globale crisis de dochter van een luitenant probeert te redden.

Naast een uitermate lange titel heeft de nieuwe sciencefictionfilm Science Fiction Volume One: The Osiris Child nu ook een trailer. Het verhaal speelt zich af in de toekomst en interplanetaire kolonisatie is de orde van de dag. Kellan Lutz (Twilight) speelt een mysterieuze kerel die tijdens een globale crisis de dochter van een luitenant probeert te redden.


Sy (Lutz) ontmoet Kane (Daniel MacPherson), een luitenant die werkzaam is voor een militaire uitvoerder genaamd EXOR. De heren moeten samenwerken om Kane's jonge dochter Indi (Teagan Croft) te redden en in veiligheid te brengen terwijl er ondertussen een globale crisis losbarst, nota bene veroorzaakt door EXOR zelf. Met behulp van twee rebellen - Luke Ford en Isabel Lucas - gaan Kane en Sy de strijd aan met EXOR en de wilde wezens die de dienst uitmaken op de dorre planeet.

De rest van de cast bestaat uit Rachel Griffiths, Temuera Morrison, Bren Foster en Dwaine Stevenson. Science Fiction Volume One: The Osiris Child van regisseur Shane Abbess komt deze maand uit in Australië. Over een Nederlandse of Noord-Amerikaanse bioscooprelease is niets bekend.

Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair