Verborgen geschiedenis in nieuwe trailer 'Transformers: The Last Knight'

Verborgen geschiedenis in nieuwe trailer 'Transformers: The Last Knight'

Wat hebben Koning Arthur en Mark Wahlberg met elkaar gemeen? Juist! Transformers.

Nog maar een paar maanden en dan draait Transformers: The Last Knight, Michael Bays vijfde film in de franchise in de bioscopen. Het zal mogelijk de laatste film in de franchise worden van Bay, al liet hij onlangs nog weten dat er veertien ideeën liggen voor nieuwe films en dat als een daarvan bevalt, hij die gerust wil maken. Voordat het allemaal zover zal zijn, moet eerst The Last Knight nog in de bioscopen draaien en is er nog een hele marketingcampagne te gaan. Die gaat vandaag verder met een nieuwe trailer.

Allereerst zien we dat er niet alleen mensen aan de befaamde ronde tafel van Koning Arthur zaten, maar ook de (niet vermomde) Transformers. Het maakt deel uit van een geheime geschiedenis die bewaard wordt door het personage van Anthony Hopkins. Ook zien we dat Optimus zijn missie uit de vorige film vervult en zijn maker ontmoet. Maar gezien zijn latere confrontatie met Bumblebee was dat wellicht niet het beste plan.


Gebaseerd op de trailer en eerder vrijgegeven synopsis, lijkt Mark Wahlbergs Cade Yeager een cruciale rol te gaan spelen in het bewerkstelligen van vrede tussen mens en Transformer. Zij verkeren sinds het verdwijnen van Optimus Prime in oorlog en die dreigt hen beiden te vernietigen. De sleutel voor het redden van de toekomst ligt in verborgen geheimen uit het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op Aarde. Aan Cade de taak om samen te werken met Bumblebee, een Engelse Lord en een professor aan Oxford University. Samen moeten ze een eeuwenoud geheim ontrafelen, waarin er een speciale rol is weggelegd voor de legendarische Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel.

Hoofdrollen in The Last Knight zijn er naast Wahlberg ook voor Stanley Tucci (Joshua Joyce), Anthony Hopkins (Sir Edmund Burton), Isabela Moner (Izabella), Josh Duhamel (Lt. Colonel William Lennox), Frank Welker (Megatron) en Peter Cullen (Optimus Prime). De vijfde film in de franchise draait vanaf 22 juni in de bioscoop. In 2018 volgt een spin-off rond Bumblebee en een jaar later een vervolg.

NieuwsFilm

meest populair