Orlando Bloom over zijn naaktfoto's en breuk met Katy Perry

Orlando Bloom over zijn naaktfoto's en breuk met Katy Perry

"Notitie voor mezelf: je bent nooit vrij."

Bekendheden worden voortdurend achterna gezeten door paparazzi die hun boterham willen verdienen met het nemen van talloze foto's. Vaak maakt het hen niet uit wat de bekendheid aan het doen is. Dat begrijpt Orlando Bloom maar al te goed, die tijdens een vakantiereisje met Katy Perry naakt werd vastgelegd in augustus 2016 te Italië.

In de mei uitgave van ELLE U.K. laat de 40-jarige Engelsman weten dat zijn vrijheid nog meer aangetast is dan hij dacht, nadat hij eerder grappen maakte over de situatie. Een zeer verraste Bloom: "Ik zou mezelf niet in die positie hebben geplaatst als ik wist dat, dat zou gebeuren. Miljoenen keren ben ik op miljoenen verschillende manieren gefotografeerd. Ik hou dat goed in de gaten. Destijds waren we vijf dagen alleen, er was helemaal niemand in de buurt. Er was geen enkele manier dat iemand iets kon vastleggen. Ik had het gevoel dat ik vrij was. Maar wat kan ik zeggen? Notitie voor mezelf: je bent nooit vrij. Ha!"

De acteur uit The Lord of the Rings ging begin 2016 uit met de 32-jarige Perry. Afgelopen mei plaatsten ze een punt achter hun relatie. De breuk verliep vriendelijk, iets dat Bloom erg op prijs stelt. Hij denkt zelfs dat de vreedzame wijze erg leerzaam is.

"We zijn vrienden. Alles is goed. We zijn allemaal volwassen. Ze blijkt iemand te zijn die erg zichtbaar is, maar ik denk niet dat het iemand dondert waar ik mee bezig ben. Dat zouden ze ook niet moeten. Dit speelde zich af tussen ons twee. Het is beter om een voorbeeld te stellen voor kinderen en aan te tonen dat breuken niet om haat draaien."



NieuwsFilm

meest populair