POLL: De Skywalkers uit 'Star Wars'

POLL: De Skywalkers uit 'Star Wars'

Shmi, Anakin, Padmé, Luke, Leia of Ben..?

Afgelopen vrijdag verscheen de eerste trailer voor Star Wars: The Last Jedi en het is duidelijk dat we verdergaan met de Skywalker-saga. Dit keer gaat ook Mark Hamills Luke Skywalker zich opnieuw met de situatie bemoeien. Daarnaast zien we zijn zus Carrie Fishers Leia Organa en zijn neefje Adam Drivers Kylo Ren in actie. In deze POLL de vraag: welke Skywalker is jouw favoriet? En doorgaan met deze insteek na Episode IX?

Voor de duidelijkheid: deze POLL gaat over de Skywalkers uit de filmsaga en dus niet de zogenoemde "Star Wars expanded universe". In de films is bijvoorbeeld onbekend wie de vader van Anakin is. Of is hij daadwerkelijk geboren vanuit de Force, of krijgen we nog een verrassing (Snoke... iemand?). Ook een belangrijke vraag: wie is Rey? Is zij ook familie, of behoort ze niet tot de Skywalker-familie? Mogelijk krijgen we op dergelijke zaken antwoord in The Last Jedi of anders in Star Wars IX.

Succes met stemmen en reageren!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
En dan de tweede POLL. Moet Lucasfilm na Episode IX doorgaan met de Skywalker saga of is het na negen delen wel een welletjes geweest met de misschien wel de bekendste filmfamilie ooit. Tijdens Star Wars Celebration gaf Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy aan dat ze nog niet weten hoe ze na IX ver willen gaan.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair