Star Wars Celebration: prachtige ode aan Carrie Fisher, nieuwe blik op Rey en meer!

Star Wars Celebration: prachtige ode aan Carrie Fisher, nieuwe blik op Rey en meer!

Op naar de trailer van Star Wars: The Last Jedi!

Vandaag is in het Orange County Convention Center in Orlando de Star Wars Celebration van start gegaan. Morgen volgt naar alle waarschijnlijkheid de eerste trailer voor Star Wars: The Last Jedi. In dit bericht het nieuws en andere leuke Star Wars-dingen die tot dat moment worden onthuld.


Ode aan Carrie Fisher

Verleden jaar kwam actrice Carrie Fisher te overlijden. Dit had een enorme impact op alles wat met Star Wars te maken heft. Tijdens Star Wars Celebration wordt er veel teruggekeken naar haar rol in de franchise. Tijdens de 40th Anniversary panel is een mooie video vertoond. Check deze hieronder!



Hieronder een foto uit bovenstaande video, waarin een beeld te zien is van Fisher als zij werkt aan The Last Jedi:


Live: The Star Wars Show

En hieronder de andere live panels, met als eerste The Star Wars Show:


40th Anniversary bijeenkomst

Dit jaar bestaat de allereerste Star Wars-film Star Wars: A New Hope alweer 40 jaar. Tijdens de live-panel van vandaag wordt er aandacht besteed aan dit heugelijke feit. Bij de fans is er een nieuwe hoop dat er een aankondiging volgt van de Blu-ray uitgave van de originele versies van de Original Trilogy. Als de livestream start (vermoedelijk om 17.00 uur), dan tref je deze waarschijnlijk hieronder. Tot die tijd de originele trailer van de "Most extraordinary motion picture of all time":

Update: De live stream! Opvallende uitspraak van George Lucas: "Star Wars is gemaakt voor 12 jarigen." De complete quote: "It's a film for 12-year-olds. This is what we stand for. You're about to enter the real world. You're moving away from your parents. You're probably scared, you don't know what's going to happen. Here's what you should pay attention to: Friendships, honesty, trust, doing the right thing. Living on the light side, avoiding the dark side." Hieronder is de complete panel gewoon terug te bekijken!




Star Wars Insider: nieuwe blik op Rey

Hieronder een aantal afbeeldingen uit de nieuwste editie van Star Wars Insider. Je ziet onder meer een nieuwe blik op een strijdbare Rey en het officiele affiche voor Star Wars Celebration:



Bekijk de afbeelding
Forces of Destiny

De eerste aankondiging vanuit Orlando is dat Disney and Lucasfilm werken aan een reeks korte Star Wars-animatiefilms, met de titel Forces of Destiny. Deze gaan zich focussen op nog nooit vertelde verhalen van de vrouwelijke personages in het Star Wars-universum, waaronder Rey, Leia en Ahsoka. Onder meer Daisy Ridley, Lupita Nyong'o en Felicity Jones werken mee aan het project. Naast de serie verschijnt er ook merchandise. Hieronder de promo en enkele eerste afbeeldingen:



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Star Wars Battlefront II

Tijdens Celebration zal er ook aandacht besteed worden aan de game Star Wars Battlefront II. Een trailer lekte deze week. Check de beelden hieronder!


Star Wars: Force For Change

Eerder deze week kondigden Mark Hamill (Luke Skywalker) en Daisy Ridley (Rey) al Star Wars: Force For Change aan. Als je voldoet aan de voorwaarden dan maak je kans op een prachtige prijs en steun je uiteraard het goede doel achter Force For Change. De video:



NieuwsFilm

meest populair