Ryan Reynolds <3  Samuel L. Jackson op hilarische eerste poster 'The Hitman's Bodyguard'

Ryan Reynolds <3 Samuel L. Jackson op hilarische eerste poster 'The Hitman's Bodyguard'

Een stukje marketing waar Deadpool van zou smullen.

Na de red-bandtrailer van een aantal dagen terug, heeft Lionsgate/Summit Entertainment nu de eerste poster vrijgegeven van The Hitman's Bodyguard. Als de poster je bekend voorkomt, dan is dat niet zo vreemd; net als in de trailer wordt er ook nu weer verwezen naar The Bodyguard uit 1992 (de poster van deze film staat ook hieronder ter vergelijking).

In de film, die vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscopen draait, zien we hoe een van 's werelds beste bodyguards (Ryan Reynolds) het leven moet beschermen van zijn aartsvijand, een van 's werelds beste huurmoordenaars (Samuel L. Jackson). De twee vijanden moeten nu 24 uur lang samen zien te overleven. Hun avontuur brengt hen van Engeland naar Den Haag, waar ze belanden in o.a. autoachtervolgingen, uit de hand gelopen boottochtjes en het moeten opnemen tegen een genadeloze Oost-Europese dictator (Gary Oldman). Salma Hayek speelt op haar beurt de rol van Jacksons vrouw.

Naast de eerder genoemde acteurs zien we in The Hitman's Bodyguard ook o.a. Elodie Yung, Joaquim De Almeida, Kirsty Mitchell en Richard E. Grant. De film werd geregisseerd door Patrick Hughes en werd voor een groot deel gefilmd in Amsterdam. Het script komt uit de pen van Tom O'Connor.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair