Algemeen

Robert Duvall naast Liam Neeson en Viola Davis in 'Widows'

De cast van Steve McQueens nieuwste wordt met de dag imposanter.

door Zilko Tarici om 16:14 in Algemeen
Na verschillende grote castaankondigingen, heeft ook de doorgewinterde acteur Robert Duvall zich gemeld voor een rol in de nieuwe film van de Britse regisseur Steve McQueen (Shame, 12 Years a Slave). Duvall speelt een nog onbekende rol in actie-thriller Widows, een productie van 20th Century Fox, Film4 en New Regency.

Widows een remake van Lynda La Plante's gelijknamige Britse miniserie uit 1983. La Plante, die ook de iconische misdaadserie Prime Suspect bedacht, schreef het verhaal over drie bankovervallers die omkomen tijdens een gefaalde kraak. Hun weduwes en een andere vrouw werken vervolgens samen om de mislukte kraak van hun echtgenoten alsnog te voltooien. In 2002 werd al eens eerder een losse remake gemaakt als tv-film.

Steve McQueen schreef het script van de film samen met Gone Girl-auteur Gillian Flynn. Viola Davis', Liam Neeson, Colin Farrell, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Michelle Rodriguez, Daniel Kaluuya en Andre Holland zullen naast Duvall te zien zijn in de veelbelovende productie.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair