Officiële trailer voor Woody Harrelson's regiedebuut 'Lost in London'

Officiële trailer voor Woody Harrelson's regiedebuut 'Lost in London'

Het aparte project werd live opgenomen en vertoond in diverse bioscopen.

Het komische regiedebuut Lost in London, van scenarist/regisseur/acteur Woody Harrelson, heeft een eerste trailer gekregen. Deze is gemaakt door het Engelse Picturehouse Cinemas, die de film in het Verenigd Koninkrijk uitbrengt. De komedie werd begin dit jaar, op 19 januari, live opgenomen in het hartje van Londen en was tegelijkertijd in een aantal honderd bioscopen te zien. Harrelson en zijn crew deden het in één opname. Volgens Picturehouse duurt de film 103 minuten.

Lost in London is gebaseerd op een krankzinnige avond die Harrelson in 2002 meemaakte toen hij in Engeland was. In de film tracht hij terug naar huis te gaan wanneer een schandaal zijn huwelijk in gevaar brengt. Harrelson ontmoet tijdens zijn reis diverse mensen, waaronder vrienden, vorsten en de autoriteiten. Allen lijken hem tegen te werken.



Picturehouse zal Lost in London de 5e van mei uitbrengen. Andere releasedatums zijn er nog niet. In het bijzondere project van Waypoint Entertaiment zien we naast Harrelson ook acteurs zoals Owen Wilson en Willie Nelson.

NieuwsFilm

meest populair