Ben Affleck & Jennifer Garner dienen beiden scheidingspapieren in

Ben Affleck & Jennifer Garner dienen beiden scheidingspapieren in

Na twee jaar zetten ze eindelijk een punt achter hun huwelijk.

Het is officieel: acteurskoppel Ben Affleck en Jennifer Garner hebben vorige week de eerste stappen genomen om hun huwelijk definitief te beëindigen. Dat heeft roddelwebsite TMZ bekendgemaakt. Affleck (44 jaar) en Garner (eveneens 44 jaar) trouwden in 2005 en waren tien jaar lang bij elkaar als man en vrouw. Toen onthulden ze uit elkaar te gaan. Nu hebben ze allebei de scheidingspapieren ingediend.

De scheiding zal erg vriendelijk verlopen, want de acteurs zijn samen tot een overeenkomst gekomen zonder advocaten. Allebei willen ze gelijke, fysieke voogdijschap over hun kinderen. Naar echtelijke alimentatie zijn ze niet op zoek. Dat is iets dat de rechter voor ze moet beslissen. Het tweetal trouwde zonder huwelijkse voorwaarden, wat inhoudt dat hun kapitalen eerlijk verdeeld worden.

In maart gingen er roddels rond dat Affleck en Garner juist aan hun huwelijk werkten. Volgens een naaste van het stel wilden ze enkel hun relatie, en die met de kinderen, verbeteren. "Ze leefden zo al voor een periode van twee jaar. Het was nu tijd om verder te gaan. Jen wilde maanden geleden al de papieren indienen, wat Ben steunde. Ze gaf hem echter de kans om klaar te zijn met de afkickkliniek en zich in een gezonde omgeving te bevinden. Dan zouden ze samen de eerste stappen zetten. Het was een gecoördineerde inspanning, ze zitten op dezelfde golflengte."

Affleck en Garner gingen uit sinds 2003, nadat ze aan Daredevil werkten. Twee jaar daarvoor ontmoetten ze elkaar op de set van Pearl Harbor. In juni 2015 onthulden ze het verrassende nieuws dat ze gingen scheiden. Samen hebben ze drie kinderen: Violet (2005), Seraphina (2009) en Samuel (2012). Volgens TMZ zal de scheiding binnen een half jaar officieel afgerond zijn.



NieuwsFilm

meest populair