Vervolg 'The Man From U.N.C.L.E.' krijgt verhaal

Vervolg 'The Man From U.N.C.L.E.' krijgt verhaal

Komt er dan toch een sequel?

King Arthur: Legend of the Sword-regisseur Guy Ritchie leverde met The Man From U.N.C.L.E. een vermakelijke, maar toch matig scorende film af. De $75 miljoen kostende productie kwam niet verder dan $109,8 miljoen wereldwijd. Een vervolg lijkt toch aanstaande.

Volgens Slashfilm willen de filmmakers toch Napoleon Solo (Henry Cavill) en Illya Kuryakin (Armie Hammer) terugbrengen. Volgens Hammer werkt een van de schrijvers van het eerste deel aan een verhaal voor het vervolg. Hammer zegt zelfs dat hem vaker dan één keer is gevraagd of hij de rol nog een keer zou willen spelen.

Hammer zei tegen Slashfilm dat co-schrijver en producent Lionel Wigram aan het script werkt: "Ik belde met Lionel Wigram, de producent van de film, en hij en Guy produceerde de film en schreven deze samen. Ik vroeg hem, 'gast, hoe staat het ervoor. Ik krijg er zo vaak vragen over.' En hij was van, 'Weet je wat? Fuck it. Ik ga het doen. Ik schrijf het vervolg.' En ik weer, 'Als je die schrijf, dan weet ik zeker dat we hem gemaakt krijgen. ' Dus wie weet. Maar, geen druk Lionel!"

De eerste film uit 2015, waarin ook Alicia Vikander, Hugh Grant, Jared Harris, Elizabeth Debicki te zien waren, werd netjes ontvangen. De meter van Rotten Tomatoes eindigde op 67% en de IMDb noteert een prima 7,3. Wil jij een vervolg zien?



NieuwsFilm

meest populair