Algemeen

Vervolg 'The Man From U.N.C.L.E.' krijgt verhaal

Komt er dan toch een sequel?

door Bram de Groot om 08:53 in Algemeen
King Arthur: Legend of the Sword-regisseur Guy Ritchie leverde met The Man From U.N.C.L.E. een vermakelijke, maar toch matig scorende film af. De $75 miljoen kostende productie kwam niet verder dan $109,8 miljoen wereldwijd. Een vervolg lijkt toch aanstaande.

Volgens Slashfilm willen de filmmakers toch Napoleon Solo (Henry Cavill) en Illya Kuryakin (Armie Hammer) terugbrengen. Volgens Hammer werkt een van de schrijvers van het eerste deel aan een verhaal voor het vervolg. Hammer zegt zelfs dat hem vaker dan één keer is gevraagd of hij de rol nog een keer zou willen spelen.

Hammer zei tegen Slashfilm dat co-schrijver en producent Lionel Wigram aan het script werkt: "Ik belde met Lionel Wigram, de producent van de film, en hij en Guy produceerde de film en schreven deze samen. Ik vroeg hem, 'gast, hoe staat het ervoor. Ik krijg er zo vaak vragen over.' En hij was van, 'Weet je wat? Fuck it. Ik ga het doen. Ik schrijf het vervolg.' En ik weer, 'Als je die schrijf, dan weet ik zeker dat we hem gemaakt krijgen. ' Dus wie weet. Maar, geen druk Lionel!"

De eerste film uit 2015, waarin ook Alicia Vikander, Hugh Grant, Jared Harris, Elizabeth Debicki te zien waren, werd netjes ontvangen. De meter van Rotten Tomatoes eindigde op 67% en de IMDb noteert een prima 7,3. Wil jij een vervolg zien?

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Prima film, maar ook weer niet bijzonder, jammer genoeg.
Ik zal een vervolg zeker kijken, maar niet in de bios.

Goov25

Avatar

Wat Decepticon zegt, helemaal eens.

rainking

Avatar

Ik heb me opperbest vermaakt met deel 1. Twee of drie keer in de bios gezien. Was er de eerste keer op de gok naartoe geweest, maar had niet verwacht dat ik 'm zo leuk zou vinden.

ISIM

Avatar

Zwaar underated helaas. Was echt een verademing na al die superhero films.

Gerlof1378

Avatar

Ik wil een vervolg wel zien, de 1st vond ik erg leuk.

NieuwsFilm

meest populair