Eerste blik 'A Star is Born' met Lady Gaga en Bradley Cooper

Eerste blik 'A Star is Born' met Lady Gaga en Bradley Cooper

Bradley Cooper maakt regiedebuut.

Warner Bros. Pictures heeft middels een eerste foto bekendgemaakt dat de opnames zijn gestart voor het langverwachte A Star is Born, een "reimagining" van de gelijknamige film uit 1976 met onder meer Barbra Streisand, Kris Kristofferson en Gary Busey.

Opvallend aan de nieuwe versie is dat de hoofdrollen zijn voor viervoudig Oscar genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en Stefani Germanotta (Sin City: A Dame to Kill For), ook wel bekend als de voor één Oscar genomineerde zangeres Lady Gaga.

Cooper speelt de countryster Jackson Maine die het talent Ally (Gaga) tegenkomt. Ze krijgen een relatie en Jack zet Ally in de spotlights waardoor ze een ster wordt. Als de succes van Ally steeds verder toeneemt, heeft Jack het moeilijk met het wegzakken van zijn eigen carrière.

De film wordt overigens ook geregisseerd door Cooper. Hij maakt zijn regiedebuut met A Star is Born. Een paar jaar terug waren de namen Clint Eastwood en Beyoncé nog aan de remake verbonden. De film moet op 27 september 2018 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair